Certificat antecedents penals per treballar a Andorra

[:ca]

Certificat d’antecedents penals italians per treballar a Andorra

Estem a les portes de la nova temporada d’hivern i això vol dir que properament es publicaran les quotes d’immigració per a la contractació de temporers. En aquest sentit, tots aquells que estigueu interessats ja podeu tramitar l’obtenció dels certificats d’antecedents penals italians postil·lats amb nosaltres a fi de sol·licitar l’autorització de treball.

Què és un certificat d’antecedents penals?

El certificat d’antecedents penals permet acreditar, com el seu nom indica, que no existeixen antecedents penals i/o l’existència dels mateixos. Aquest document és imprescindible per a tothom qui vulgui obtenir el permís de treball a Andorra, ja sigui de manera permanent o per un període de temps concret.

Com aconseguir el certificat d’antecedents penals?

En el moment de presentar la sol·licitud de treball necessitareu adjuntar un certificat d’antecedents penals del país d’origen, del país de nacionalitat i del país de residència degudament legalitzats. A La Vall Associats us oferim la possibilitat de tramitar, entre altres, el certificat de penals italians, degudament postil·lat, en un termini de 15 dies a comptar de la data de petició. Per a poder iniciar la seva tramitació caldrà:

  • fer arribar prèviament una còpia del passaport italià en vigor,
  • facilitar les dades del domicili que vàreu informar en el moment de tramitar l’obtenció i/o renovació del passaport.
  • el pagament anticipat del certificat sol·licitat.

Si n’esteu realment interessats us podem ajudar, només cal que us poseu en contacte amb nosaltres per a qualsevol informació complementària.

La Vall Associats
C/ Doctor Vilanova, 11. Baixos. Edifici Davi.
Andorra la Vella. ANDORRA.
Telèfon: 00376 802234
Correu electrònic:

in**@la*************.com











[:es]

Certificado de antecedentes penales italianos para trabajar en Andorra

Estamos a las puertas de la nueva temporada de invierno y esto quiere decir que próximamente se publicarán las cuotas de inmigración para la contratación de temporeros. En este sentido, todos aquellos que estén interesados ya pueden tramitar la obtención de los certificados de antecedentes penales italianos apostillados con nosotros a fin de solicitar la autorización de trabajo.

¿Qué es un certificado de antecedentes penales?

El certificado de antecedentes penales permite acreditar, como su nombre indica, que no existen antecedentes penales y/o la existencia de los mismos. Este documento es imprescindible para todo aquel que quiera obtener el permiso de trabajo en Andorra, ya sea de manera permanente o por un período de tiempo concreto.

¿Cómo conseguir el certificado de antecedentes penales?

En el momento de presentar la solicitud de trabajo necesitarás adjuntar un certificado de antecedentes penales del país de origen, del país de nacionalidad y del país de residencia debidamente legalizados. En La Vall Associats os ofrecemos la posibilidad de tramitar, entre otros, el certificado de penales italianos, debidamente apostillado, en un plazo de 15 días a contar desde la fecha de petición. Para poder iniciar su tramitación será necesario:

  • hacer llegar previamente una copia del pasaporte italiano en vigor,
  • facilitar los datos del domicilio que se informó en el momento de tramitar la obtención y/o renovación del pasaporte.
  • el pago anticipado del certificado solicitado.

Si estáis realmente interesados os podemos ayudar, sólo tenéis que contactar con nosotros para cualquier información complementaria.

La Vall Associats
C/ Doctor Vilanova, 11. Bajos. Edificio Davi.
Andorra la Vella. ANDORRA.
Teléfono: 00376 802234
Correo electrónico:

in**@la*************.com











[:]

Compartir l'article
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp