CatalàCatalà/span> EspañolEspañol/span> EnglishEnglish/span> FrançaisFrançais/span>
Benvinguts al primer post del blog de La Vall

Benvinguts al blog de La Vall Associats.

Hola! Us donem la benvinguda al blog oficial de La Vall Associats. Un espai de consulta on hi tractarem temàtiques relacionades amb les tasques que desenvolupa directament la nostra empresa en matèria gestora, immobiliària, comunicació on-line i informàtica.

Això vol dir que aquí hi podràs trobar artícles directament vinculats amb tot allò que té a veure amb les tasques pròpies d'una gestoria (publicacions al bopa que estiguin relacionats amb els nostres serveis i que puguin ser del teu interès, tràmits que afectin al món de l'empresa i l'empresari, lleis aprovades pel Govern, etc.).

Aquest Blog també servirà per publicar immobles de tot tipus i les seves principals característiques. Aquesta informació sempre la podreu ampliar a la nostra web www.immobiliarialavall.com.

Un altre dels continguts interessants que hi podreu trobar són consells i notícies relacionades amb el món de la comunicació on-line, com ara xarxes socials, estratègies de posicionament als buscadors, etc. Així mateix, també hi podreu trobar novetats vinculades amb el món de la informàtica així com els sistemes de gestió empresarial.

Do you like it? Share it!

Comments are closed.